Over ons

Schakelwerk Uitzendbureau is opgericht in 2004, op het industrieterrein van Lopik, midden tussen de bedrijven. In September 2007 volgde een tweede vestiging in de Rijnstraat in Woerden. Door midden in de stad te zitten schrijven meer mensen zich in met als doel het aanbod van kandidaten te laten groeien. Niet alleen ons aanbod groeit, ook ons team groeit mee!

We geven aan kleinschalig te zijn en daardoor kortere lijnen te hebben, alles werkte maar sommige zaken mochten geautomatiseerder. We zijn in juli 2009 gestart met een nieuw systeem, met dit systeem gingen bepaalde zaken sneller.

Wat was nu de volgende stap, het samenvoegen van de 2 vestigingen in 1 pand! Zo zijn de lijnen nog korter, 1 team met 1 taak, er voor zorgen dat het onze uitzendkrachten en opdrachtgevers goed gaat!

Ons team

Ons team staat voor kracht, professionaliteit en flexibiliteit. We werken met passie, gevoel en volledige interesse in onze klanten en uitzendkrachten. In onze dienstverlening vormt onze persoonlijke betrokkenheid en diversiteit de basis. U kunt ons team 24/7 telefonisch bereiken.
Ons team ziet er op toe dat wij cursussen blijven volgen, zo willen en kunnen wij u natuurlijk nóg beter van dienst zijn.

 

  • Ben je op zoek naar een stageplek of een leer/werkplek neem dan contact op met ons, wij zijn te bereiken op nummer 0348-552726.

 

© 2018 Schakelwerk Uitzendbureau

Gemaakt door Webparking webdesign