Over ons

Schakelwerk is opgericht in 2004, op het industrieterrein van Lopik, midden tussen de bedrijven. In September 2007 volgde een tweede vestiging in de Rijnstraat in Woerden. Door midden in de stad te zitten schrijven meer mensen zich in met als doel het aanbod van kandidaten te laten groeien. Niet alleen ons aanbod groeit, ook ons team groeit mee!

We geven aan kleinschalig te zijn en daardoor kortere lijnen te hebben, alles werkte maar sommige zaken mochten geautomatiseerder. We zijn in juli 2009 gestart met een nieuw systeem, met dit systeem gingen bepaalde zaken sneller.

Wat was nu de volgende stap, het samenvoegen van de 2 vestigingen in 1 pand! Zo zijn de lijnen nog korter, 1 team met 1 taak, er voor zorgen dat het onze uitzendkrachten en opdrachtgevers goed gaat!

Oktober 2018 is Schakelwerk overgenomen door Leantina de Groot en is Schakelwerk gevestigd in Capelle aan den IJssel.

Ons team

Ons team staat voor kracht, professionaliteit en flexibiliteit. We werken met passie, gevoel en volledige interesse in onze klanten en uitzendkrachten. In onze dienstverlening vormt onze persoonlijke betrokkenheid en diversiteit de basis. 

 

© 2023 Schakelwerk Uitzendbureau

Gemaakt door Webparking webdesign