Werken in de industrie?

Wij hebben diverse vacatures in de industrie. Ben jij op zoek naar een baan in de industrie?
b.v. Procesoperator of Onderhoudstechnicus dan helpen wij je graag verder.

Korte lijnen, snel schakelen!

Schakelwerk is een full service personele dienstverlener voor het MKB in de regio. U kunt bij Schakelwerk terecht voor detacheren en werving & selectie.

Een snelle, efficiënte en persoonlijke aanpak, korte en directe communicatie naar klant en kandidaat en een grote flexibiliteit bepalen het grote succes van Schakelwerk. Schakelwerk bemiddelt in de volgende branches:

Voor werkgevers

Schakelwerk is groot geworden door een snelle en efficiënte aanpak van uw personele wensen. U kunt bij ons terecht voor detacheren en werving en selectie. 

Dankzij ons uitgebreide bestand met kandidaten en onze 24/7 telefonische bereikbaarheid kunnen wij altijd en snel op weg helpen.

Lees meer over de mogelijkheden

Voor werknemers

Wil je (weer) aan de slag en zoek je een baan waarin jij je prettig voelt? Dan ben je bij Schakelwerk aan het juiste adres!

Wij hebben een groot aantal vacatures in diverse branches, mocht jouw baan hier niet tussen staan dan kun je ook een open sollicitatie doen. Wij houden dan nauwlettend in de gaten of er vacatures binnen komen die bij jou passen.

Lees meer over de mogelijkheden

Recente vacatures

Medewerker klantenservice service & onderhoud

Ben jij klantgericht, heb je ervaring op een binnendienst functie en werk je graag in een technische omgeving? Ben je commercieel, flexibel, communicatief zeer goed onderlegd en word je enthousiast van klantcontacten?

Dan ben jij wellicht onze missende schakel!

Rotterdam
38,25

Senior Accountmanager

Wil jij werken bij een innovatief bedrijf die is gespecialiseerd in de constructie- en machinebouw die voornamelijk werkt in de voedingsmiddelenindustrie?

Omgeving Breda
Fulltime

Buitendienst Monteur hang, - en sluitwerk

Onze klant is gespecialiseerd in sleutels, sloten, sluitsystemen en beveiligingssystemen. Het team bestaat nu uit 4 monteurs die omkomen in het werk.

Omgeving Den Haag
Fulltime

Field Service Coördinator

Ben jij flexibel, communicatief vaardig, sta je stevig in je schoenen, heb je de Rotterdamse mentaliteit en jij ervaring op raffinaderijen?

Wellicht ben jij de missende schakel!

Omgeving Rotterdam
38,25

Financieel administratief medewerker

Ben jij een aanpakker? Ben je graag met verschillende werkzaamheden bezig? Ben je nauwkeurig? Ben je fulltime beschikbaar? Dan is dit misschien wel wat voor jou.

Omgeving Brielle
Fulltime

Operationeel Manager werkplaats

Heb jij goede kennis van dieselmotoren, bekend met een internationale organisatie en wil jij graag als manager de werkplaats en administratie aansturen? Wellicht ben jij de missende schakel!

Omgeving Rotterdam
38,25

© 2023 Schakelwerk Uitzendbureau

Gemaakt door Webparking webdesign