Werken in de industrie?

Wij hebben diverse vacatures in de industrie. Ben jij op zoek naar een baan in de industrie?
b.v. Procesoperator of Onderhoudstechnicus dan helpen wij je graag verder.

Korte lijnen, snel schakelen!

Schakelwerk is een full service personele dienstverlener voor het MKB in de regio. U kunt bij Schakelwerk terecht voor detacheren en werving & selectie.

Een snelle, efficiënte en persoonlijke aanpak, korte en directe communicatie naar klant en kandidaat en een grote flexibiliteit bepalen het grote succes van Schakelwerk. Schakelwerk bemiddelt in de volgende branches:

Voor werkgevers

Schakelwerk is groot geworden door een snelle en efficiënte aanpak van uw personele wensen. U kunt bij ons terecht voor detacheren en werving en selectie. 

Dankzij ons uitgebreide bestand met kandidaten en onze 24/7 telefonische bereikbaarheid kunnen wij altijd en snel op weg helpen.

Lees meer over de mogelijkheden

Voor werknemers

Wil je (weer) aan de slag en zoek je een baan waarin jij je prettig voelt? Dan ben je bij Schakelwerk aan het juiste adres!

Wij hebben een groot aantal vacatures in diverse branches, mocht jouw baan hier niet tussen staan dan kun je ook een open sollicitatie doen. Wij houden dan nauwlettend in de gaten of er vacatures binnen komen die bij jou passen.

Lees meer over de mogelijkheden

Recente vacatures

Transportplanner

Kan jij gestructureerd werken, snel schakelen en vind je het leuk om bezettingsproblemen op te lossen?

Dan ben jij wellicht onze missende schakel!

omgeving Zwijndrecht
Fulltime

Administratief baliemedewerker

Voor een luxe “keukenwinkel” in de omgeving van Delft zoeken wij naar een baliemedewerker met administratieve vaardigheden.

Omgeving Delft
32 tot 40 uur

Junior verkoper keukens, badkamers en tegels

Kom jij uit de regio van Den Haag, Delft of Rotterdam en ben jij helemaal klaar om een nieuwe, commerciële uitdaging aan te gaan? Check dan snel deze vacature voor junior verkoper!

Omgeving Delft
Fulltime

Leerling vloerenlegger

Voor onze klant in de omgeving van Rotterdam gespecialiseerd in gietvloeren zijn we op zoek naar een enthousiaste (leerling) vloerenlegger.

Rotterdam
fulltime

(Auto)monteur werkplaats

Heb jij een Rotterdamse haven mentaliteit, ben je gedreven, stressbestendig en beschik je over uitstekende technische vaardigheden?

Omgeving Rotterdam
Fulltime

Medewerker Reiniging

Ben jij een aanpakker en zie je graag resultaat van je werkzaamheden?

Omgeving Groot-Ammers
Fulltime

© 2022 Schakelwerk Uitzendbureau

Gemaakt door Webparking webdesign